Вход Регистрация
E-mail:
Пароль Забыли пароль?
Закрыть
E-mail:
Пароль
Вход
Закрыть
E-mail:
Закрыть

Вход Закрыть
нет отмеченных

Вакансии

нет сохраненных

27 января 2017

Польша - Sędziszów · Private вакансии компании »

Bună ziua. Caut îngrijire zi, 7 zile pe săptămână, bonele bătrân dl care suferă de boala Parkinson și alte boli legate de vârstă.

Lucrarea nu este greu și este de a ajuta în toate activitățile sanitare să mențină ordinea în și în jurul casei, pregătirea mesei sau hrănire, dacă este necesar, administrarea medicației la un moment dat, producția comandantului pentru o plimbare, sau din când în când, o posibilă excursie la clinică medicale (1 km), conversație și alte activități minore.

excursii periodice cu tine pe excursii, la prieteni, la petreceri și cumpărături.

Este necesar ca iti pasa de Domnul în vârstă a avut licență de activă și de sănătate bună, referințe wskzane de la angajatori anteriori, experiență în îngrijirea neplăcută în vârstă, educație, asistență medicală sau medicală.
Vă rugăm să rețineți că acest lucru este un loc de muncă numai pentru individ cunoaște limba poloneză în vorbire.

În schimb, am oferi o locuință gratuită - o cameră separată, baie, TV, internet, bilete la piscina cu zonă cadă cu hidromasaj, excursii periodice la evenimente și excursii, salariul depinde de formarea și implicarea în îngrijire, în plus, o jumătate de bord și un autoturism pe nevoile de îngrijire persoanele în vârstă și Domnul a gospodăriei.
Vă rugăm să ne contactați 8.00-19.00. Apelurile pot fi efectuate în mod gratuit la Viber și WhatsApp polonez. . Tel sau e-mail 0048 537330121, vă rugăm să scrie: po19@o2.pl. Toate condițiile de muncă urmează să fie negociate. Acesta este un anunț privat, fără intermediari. Radek Kron, Polonia. (Ne pare rău pentru erori în traducere care au tradus Google)

Телефон
+48 537330121
E-mail po19@o2.pl
Действия с вакансией:

Сохранить в блокнот

Сохранить в Word

Работа в Молдове © HeadHunter SRL
2007 - 2024 | hh.md®