Log in Register
E-mail:
Password Forgot password?
Close
E-mail:
Password
Log in
Close
E-mail:
Close

Enter Close
no selected

Job Vacancies

no saved

18 may 2017

Chisinau · Scalla Studio company jobs »

Salary Age Sex
2000 EUR from 18 years old Does not matter

Scalla Studio este o firma cu capital privat din Romania care doreste sa angajeze tinere cu aspect placut cu varsta minima de 18 ani pentru VideoChat. La semnarea contractului vom achita suma de 2000 Euro drept garantie.

Cerințe: Varsta peste 18 ani, persoana dinamica, care doreste sa castige bani multi si rapid.
Condiții de muncă: Se va lucra de acasa, vom pune la dispozitie aparatura necesara sau intr-un cadru organizat (apartament inchiriat, unde se va plati chiria de catre firma noastra si totul va fi pus la dispozitia modelelor pentru a putea sa-si desfasoare activitatea in conditii moderne, civilizate).

Vor fi clienti numai din Germania, SUA , Emiratele Arabe Unite, Japonia si Koreea de Sud. Numai cetatenii din aceste tari vor putea sa va vada.

Pachet Salarial: Oferim la semnarea contractului un bonus de instalare de 2000 Euro. Salariul va fi de 1000 Euro/luna garantat + bonusuri . Se poate ajunge usor la 2500-3000 Euro/ luna.

Nu este Obligatoriu ca angajatul sa conoasca o limba de circulatie intenationala dar este obligatoriu sa vorbeasca Limba Romana .. Se va pune un program la dispozitie care va traduce instantaneu in 10 limbi si din 10 limbi in Limba Romana .

Avem Modele in Chisinau care castiga sume de 4000-5000 Euro si va putem pune in legatura cu ele dar numai dupa semnarea contractului. Succesul noastru consta in seriozitatea si discretia pe care o oferim angajatilor nostrii.

Va rugam sa ne contactati prin email Scalla.studio@mail.com in prima faza dupa care va vom contacta noi telefonic.

Cand trimiteti Emailul va rugam sa atasati 2-3 fotografii cu dumneavoastra, adresa de email, facebook , etc si numarul de telefon pentru a putea fi contactati!

Va Asteptam cu Drag!

E-mail scalla.studio@mail.com
Action with this job:

Save in Notepad

Save as Word .doc

Jobs Moldova © HeadHunter SRL
2007 - 2024 | hh.md®