Log in Register
E-mail:
Password Forgot password?
Close
E-mail:
Password
Log in
Close
E-mail:
Close

Enter Close
no selected

Job Vacancies

no saved

02 october 2018

Munca in domeniu hotelier- grecia: ospatari, bucatari, cameriste si alte posturi

Greece - Thessalonic · Job Trust company jobs »

Sunteti in cautarea unui stagiu de practica sau al unui loc de munca pe perioada de vara într-un hotel de lux în Grecia ? Job Trust va ofera oportunitatea de a lucra in unul dintre cele mai populare destinatii din Grecia ! Sezonul de vară durează aproape șase luni din aprilie-mai pana in septembrie-octombrie .
Dispunem de o multitudine de joburi in domeniile Food and Beverage(chelneri , ospatari , barman , hostess) ,bucatarie (ajutor bucatar , spalator vase) , Front Office (receptie , relatii cu clientii , bell-boy) , animatori (general , sport , copii ) , tour- leaderi si ghizi , departamentul spa ( specialist spa , receptie), gradinari , cameriste , paza-security , spalatorie si alte pozitii din sfera turismului .
Beneficii: salariu lunar , locuinta gratuita si 3 mese pe zi, plus bonus pentru cheltuielile de calatorie spre si dinspre Grecia .
In afara locurilor de munca exista pozitii pentru stagii de practica pentru studenti Erasmus .
Compania noastra opereaza FARA VREUN COMISION pentru aplicanti !!!
Aplicati prin formular online pe website-ul companiei www.jobtrust.gr sau sunati-ne pentru un interviu pe Skype la JOB TRUST TEAM sau pe Viber/WhatsApp +306988248850 de luni-vineri intre 09.00-17.00

Phone number
+30 69 88248850
E-mail support@jobtrust.gr
Action with this job:

Save in Notepad

Save as Word .doc

Jobs Moldova © HeadHunter SRL
2007 - 2024 | hh.md®