Вход Регистрация
E-mail:
Пароль Забыли пароль?
Закрыть
E-mail:
Пароль
Вход
Закрыть
E-mail:
Закрыть

Вход Закрыть
нет отмеченных

Вакансии

нет сохраненных

20 сентября 2014

Кишинёв · EXPONENTIALL DESIGN вакансии компании »

Зарплата Пол
500 - 1000 USD Не имеет значения

WEB-DESIGNER - Daca sunteti la curent cu noile trenduri in materie de web-design in ceea ce priveste realizarea template-urilor in format “PSD” cu ajutorul celebrului program "Adobe Photoshop" va invitam sa va alaturati echipei noastre. Tot ceea ce aveti nevoie pentru a ocupa aceasta functie este creativitatea!

WEB-CODER - Daca considerati ca desi aveti cunostinte in utilizarea softului "Adobe Photoshop", creativitatea nu este punctul dvs. forte, puteti ocupa functia de web-coder in cadrul echipei noastre. Pentru aceasta functie aveti nevoie de cunostinte bune de HTML, CSS, Jquery si eventual BootsTrap pentru a converti template-urile realizate de catre web-designerii nostri, din Photoshop in HTML. Avand in vedere trendurile actuale ale pietei, intelegerea si aplicarea conceptului "responsive-design" este foarte importanta, astfel incat template-urile realizate sa poata fi scalabile in functie de marimea display-ului deviceurilor pe care acestea urmeaza a fi afisate ( PC-uri, Laptopuri, Tablete, Smartphones).

WEB-DEVELOPER - Daca considerati ca punctul dvs. forte este PHP, MySql, Ajax precum si experienta in adaptarea template-urilor de tip HTML pentru CMS-uri de tip WordPress, Joomla, Magento, etc... atunci sunteti potrivit pt functia de wev-developer in cadrul echipei noastre, munca dvs. fiind aceea de a adapta template-urile realizate de catre web-designerii nostri CMS-urilor enumerate mai sus.

Daca faceti parte din randul celor cu experienta in programarea de tip OOP (object oriented programming) si detineti cunostinte in utilizarea Framework-urilor de tip Codeigniter, Zend Framework, Symphony etc... puteti face pasul catre urmatorul nivel. Daca considerati ca sunteti capabil de a construi de la 0 si de a imbunatati continuu o platforma destinata unui magazin online atunci "EXPONENTIALL DESIGN" este locul potrivit.

Proiectele se pot depune online iar plata se face prin Western Union sau Transfer Bancar.

Venit lunar: 500-1000$

E-mail exponentialldesign@gmail.com
Действия с вакансией:

Сохранить в блокнот

Сохранить в Word

Работа в Молдове © HeadHunter SRL
2007 - 2024 | hh.md®