Вход Регистрация
E-mail:
Пароль Забыли пароль?
Закрыть
E-mail:
Пароль
Вход
Закрыть
E-mail:
Закрыть

Вход Закрыть
нет отмеченных

Вакансии

нет сохраненных

17 марта 2018

Румыния - Bucuresti · George Butunoiu вакансии компании »

Cautam o menajera & bucatareasa pentru o persoana singura (barbat, personalitate cunoscuta in Romania), care sa aiba grija de toata casa si sa faca mancare la nevoie, sa faca cumparaturile si administrarea generala a locuintei (intretinere, facturi, interventii etc.). Programul este full-time (cu o norma intreaga), insa nu cu program fix, ci in functie de programul si de deplasarile locatarului. Din acest motiv, disponibilitatea noii angajate trebuie sa fie ridicata.

Salariul este de 400€/ luna, se asigura locuinta in Bucuresti, mancarea si alte cheltuieli.

Aditional, pentru cine doreste sa castige mai multi bani, jobul se poate suplimenta cu o activitate de bona pentru un copil de 4 ani intre orele 12-18h, 5 zile pe saptamana, cu o suplimentare de 300€/ luna a salariului (salariul total va fi de 700€).

Cautam o persoana foarte curata, ordonata, care sa invete cu usurinta retete noi de mancare si sa experimenteze in permanenta. Ar fi de preferat sa vorbeasca limba engleza, iar limba franceza ar fi un avantaj, in egala masura. De preferat sa aiba permis de conducere si experienta la condus masina. Va rugam sa ne trimiteti un CV la adresa georgebrediceanu@gmail.com. Multumim pentru interes!

Телефон
+40 722222801
E-mail personal@georgebutunoiu.com
Веб-сайт georgebutunoiu.com
Действия с вакансией:

Сохранить в блокнот

Сохранить в Word

Работа в Молдове © HeadHunter SRL
2007 - 2024 | hh.md®