Вход Регистрация
E-mail:
Пароль Забыли пароль?
Закрыть
E-mail:
Пароль
Вход
Закрыть
E-mail:
Закрыть

Вход Закрыть
нет отмеченных

Вакансии

нет сохраненных

23 октября 2016

Farmacist. avantajos si deloc stresant (pentru ca nu e farmacie de retea ;)

Кишинёв · Salutaris Farm вакансии компании »

Ne numim “Salutaris Farm’. Avem o varsta frumoasa si matura, in acelasi timp – 15 ani de activitate farmaceutica. Daca candidatura ta se va potrivi cerintelor noastre, anul acesta, s-ar putea sa sarbatorim impreuna cu echipa Salutaris jubileul ;)
Cel mai notoriu fapt despre noi este faptul ca suntem primii care au intrat pe piata cu proiectul unei farmacii online. O perioada lunga de timp noi am efectuat si livrari de medicamente la domiciliu (pentru moment nu mai livram). Pentru a face cunostinta cu proiectul nostru intra pe linkul: www.farmacie-online.md
Compania “Salutaris Farm” angajeaza farmacisti. Daca ai mai lucrat “la prima masa” in farmacie, stii cum e – trebuie sa fii energica, binevoitoare, atenta, rapida etc. Daca ai aceste calitati, iti dau toate sansele ca vom vrea sa te angajam. Folosesc pluralul pentru ca hotararea o voi lua impreuna cu farmacistul-diriginte , care apropos, este si mama mea. Deci, afacerea noastra este una de familie... si crede-ma, aici cine a mai lucrat, a devenit si el o parte a familiei noastre :D
Te putem angaja atat part-time, cat si full-time , depinde de ce esti interesata. Vom calcula salariului tau in dependenta de orele lucrate. Cat despre salariu – va fi unul decent. Nu iti fa griji – remuneram chiar putin peste media din oras.
Ne-am dori foarte mult sa ai si diploma de studii superioare in domeniul farmaceutic, mai ales daca aplici pentru angajare full-time. Daca ai studii medii farmaceutice, nu trebuie sa renunti, nu diploma este cea mai importanta – oricum, putine din ce ai invatat la facultate/colegiu vei putea folosi acum la lucru. Mai mult, faptul ca esti descurcareata si ai si abilitatile despre care am scris mai sus, te pot ajuta sa ai rezultate frumoase la locul de munca.
Farmacia este amplasata in centrul capitalei – poti ajunge usor din orice colt al orasului. Ne aflam pe strada Columna, in perimetrul strazilor Bulgara si Tighina.
Daca ai citit pana aici, probabil vei vrea sa ne trimiti CV-ul. Dar si aici vin cu o precizare : pune pe CV o poza actuala. Probabil stii ca este una din conditiile pentru a completa un CV dupa standardul Europass.

Телефон
+373 79 999100
E-mail info@farmacie-online.md
Веб-сайт farmacie-online.md
Действия с вакансией:

Сохранить в блокнот

Сохранить в Word

Работа в Молдове © HeadHunter SRL
2007 - 2024 | hh.md®