Вход Регистрация
E-mail:
Пароль Забыли пароль?
Закрыть
E-mail:
Пароль
Вход
Закрыть
E-mail:
Закрыть

Вход Закрыть
нет отмеченных

Вакансии

нет сохраненных

25 августа 2016

Дания - Danemarca · Ecopal Grup вакансии компании »

Зарплата Пол
1200 - 1500 EUR Не имеет значения

CULESUL DE MUSCHI DE PADURE (1.200,00 €)
Varsta dorita intre 20 - 45 ani
Durata contractului de munca Perioada determinata
Tip pasaport: Pasaport RO
Tara : Denmark
Descriere oferta de munca Activitatea principala consta in culesul de muschi de padure. Acesta se culege in cutii de diferite marimi, care contin 2, 4 sau 6 straturi. Modul in care trebuie asezate straturile si in care trebuie sa arate cutiile va fi explicat la fata locului. Aceasta activitate se face in genunchi, deoarece muschiul creste pe pamant ca un covor. Alte activitati mai sunt la facut paleti: cutiile culese sunt adunate din padure si scoase la o margine unde poate intra tractorul si puse pe paleti de 1m/1,20 m si inaltimea de aprox 2,3 m apoi paletul se infasoara intr-o folie transparenta. Mai sunt activitati la hala de productie, unde este prelucrat muschiul cules din padure: acesta este pus pe niste rafturi in vagoane la uscat intr-un container cu caldura, apoi este scos de acolo si pus uscat in cutii de carton de 1,3 kg sau 1,4 kg sau 2 kg sau 11,5 kg. De asemenea, muschiul proaspat se mai pune si intr-o masina cu o banda transportoare care il inveleste in saci de plastic. In orice caz, principala activitate este culesul in padure si cutiile de muschi uscat la hala. Toate activitatile se platesc la norma, adica la numarul de unitati culese/executate: cutii, paleti, saci de plastic, rafturi de muschi proaspat, cutii de muschi uscat. Se lucreaza 8-9 ore pe zi, de luni pana sambata. Durata contractului de munca este de 3 luni cu posibilitate de prelungire. Varsta ideala ar fi intre 20-35 de ani. Salariul net care poate fi castigat este intre 1200 si 1500 euro. Se ofera avans pentru mancare (500 coroane pe saptamana, adica 67 euro) si costul transportului din Romania in Danemarca (1000 coroane, adica 134 euro) se opreste din primul salariu (optional).
Sex Barbati
Perioada de experienta Pana la un an
Cerinte de limba Alta limba straina, Romana
Cerinte de calificare Necalificat
Studii Gimnaziale, Medii, Profesionale, Superioare Incomplete
Program de lucru 8-10 Ore / zi
Zile de munca pe saptamina Luni, Marti, Miercuri, Joi, Vineri, Simbata
Ture de lucru Tur de zi
Acte necesare Copie buletin de identitate, Copie pasaport strain, Copie permis de conducere MD
Transport: Asigurat de Angajator gratuit de la locul de trai spre locul de munca
Descriere transport: Fiecare grupa se va deplasa la munca cu o masina VW T5 de 6 locuri indicindu-se de cu seara adresa la care sa mearga sa lucreze in ziua urmatoare.
Alimentatia: Neasigarata
Cazare: Cazare gratuita - asigurata de angajator
Descriere cazare: Cazarea este asigurata de catre angajator, in camere cu 4 paturi si bucatarie, baie comuna, cu apa calda, caldura, curent, toaleta, dus, chiuveta, aragaz, frigider, cuptor.
Salariul minim oferit: 1.200,00 €
Procedura achitarii: Platile sunt transferate pe contul angajatului de catre angajator. Angajatorul suporta cheltuielile de transfer. Pe card angajatul primeste suma convenita din timp (exemplu: daca e 1200 euro - pe card angajatul va primi 1200 euro).
Bonusuri oferite angajatului Asigurare Medicala, Asigurare Sociala, Bonus la salariu pentru ore lucrate suplimentar programului, Bonus la salariu pentru productivitate

Detalii de contact : 078122233
Adresa : Chisinau , Sos. Hincesti 58 (piata Docuceaev)

Телефон
+373 78 122233
E-mail jobmarketmoldova@gmail.com
Веб-сайт jobmarket.md
Действия с вакансией:

Сохранить в блокнот

Сохранить в Word

Работа в Молдове © HeadHunter SRL
2007 - 2024 | hh.md®