Вход Регистрация
E-mail:
Пароль Забыли пароль?
Закрыть
E-mail:
Пароль
Вход
Закрыть
E-mail:
Закрыть

Вход Закрыть
нет отмеченных

Вакансии

нет сохраненных

06 июня 2016

Кишинёв · Bit Generator вакансии компании »

Зарплата Пол
4000 - 7000 MDL Не имеет значения

CONSULTANT PROGRAME DE CONTABILITATE
Ce face: Consulta contabili de virsta inaintata care muncesc in contabilitati bugetare(primarii, scoli, licee) cum se lucreaza in 1C, ajuta prin telefon sa faca operatiile contabile corecte dar nu manual ci la calculator.
Ce se cere: Prezenta de la 8:00-17:00, Luni-Vineri, cunostinte elementare despre Dt-Ct, sa fie o persoana cu capacitate analitica si logica. Sa se orienteze usor in calculator, sa aiba rabdare sa asculte doamne mai in virsta ce intrebari au ca sa le consulte cu atentie. Sunt binevenite persoane cu studii in contabilitate, economie generala, banci, informatica, cu inclinatii spre stiinte exacte, sa se poata descurca in programul 1c. Se cere stabilitate si frecventa completa fara planuri de plecare minim pe 2ani. Limba romana – vorbita foarte bine!
Ce se ofera: Daca nu cunoaste programul 1c, se ofera cursuri, perioada de incercare, salariu 4000-7000lei in functie de calificare, colectiv tinar si prietenos, crestere profesionala.
Pe cine vedem in acest post? Daca e o doamna/domnisoara tinara casatorita sau necasatorita sa aiba planuri de a lucra minim 2ani fara intrerupere(altfel nu are rost sa incepeti). Daca sunteti dupa concediu de maternitate dorim sa aveti deja bine clarificate intrebarile cu aranjarea copiilor pentru a evita lipsele. Daca sunteti persoana dupa 35-40 ani sunteti binevenita daca ati lucrat in contabilitate si va descurcati usor cu calculatorul. Daca sunteti barbat trebuie sa va inchipuiti lucrul fiind la masa la calculator in oficiu 8 ore pe zi. Si pentru toate categoriile – NU ARE ROST SA INCERCATI DACA: aveti planuri de plecare, nu va plac cifrele si contabilitatea, nu va place stabilitatea, lucrul in oficiu, nu aveti rabdare, usor va iritati/enervati .

Телефон
+373 69 235253
Факс +373 22 506447
E-mail infobit@bitgenerator.md
Веб-сайт bitgenerator.md
Действия с вакансией:

Сохранить в блокнот

Сохранить в Word

Работа в Молдове © HeadHunter SRL
2007 - 2024 | hh.md®