Вход Регистрация
E-mail:
Пароль Забыли пароль?
Закрыть
E-mail:
Пароль
Вход
Закрыть
E-mail:
Закрыть

Вход Закрыть
нет отмеченных

Вакансии

нет сохраненных

04 мая 2017

Кишинёв · Excel вакансии компании »

EXCEL este o organizaţie ce oferă o deschidere pentru persoane și instituții către spațiul educațional internațional. Prin proiectele și serviciile pe care le dezvoltăm în parteneriat cu instituții de învățământ din peste 42 țări ale lumii, conectăm persoane și organizații cu cele mai bune oportunități de studiu și contribuim la promovarea bunelor practici educaționale.
Mai multe despre EXCEL http://www.excel.md/about-excel/

Rolul unui CONSILIER EDUCATIONAL este de a oferi informaţii, asistenţa si sprijinul necesar elevilor şi studenţilor, atât în procesul de selecție a unei destinații de studiu în străinătate și în procesul de admitere, cât și pe întreg parcursul educațional. Consilierul va fi antrenat, de asemenea, şi în cadrul altor proiecte și activități educaţionale desfășurate de EXCEL în Republica Moldova și în străinătate.

Consilierul nou-venit va beneficia de o perioada intensivă de inițiere în materie de sisteme educaționale, calificări academice internaționale, standarde și criterii de admitere, sisteme de evaluare, surse de finanțare a studiilor, precum și alte formalități conexe (vize de studiu, cazare, transport, asigurare etc).

Competențe profesionale esențiale:

• Abilităţi bune de comunicare şi pasiune pentru lucrul cu oamenii;
• Adaptabilitate și abilitate de a învăța;
• Responsabilitate şi atenţie la detalii;
• O bună cunoaștere a limbii germane + o altă limbă de circulație internațională (preferabil engleza). Candidații cu un nivel avansat de engleză și un nivel pre sau intermediar de germană vor beneficia de un curs intensiv (gratuit) de limbă germană.

Cerinţe obligatorii:

• Studii superioare sau medii de specialitate complete;
• Deși flexibil, programul de muncă la EXCEL va constitui activitatea de bază și un angajament ferm pentru o perioadă de cel puțin 18 luni.

Selecția candidaților :

Candidații sunt rugați să expedieze un CV detaliat (cu fotografie) la adresa de e-mail jobs@excel.md pana la data de 31 Mai 2017. Doar persoanele aflate pe lista scurtă de selecție vor fi invitate pentru o discuție personală cu un consilier educațional superior la biroul EXCEL.

Toate aplicațiile vor fi procesate în ordinea recepționării, iar candidații informați despre rezultatele selecției (admis sau respins).

Телефон
+373 60 546444
Факс +373 22 224059
E-mail jobs@excel.md
Веб-сайт excel.md
Действия с вакансией:

Сохранить в блокнот

Сохранить в Word

Работа в Молдове © HeadHunter SRL
2007 - 2024 | hh.md®