Вход Регистрация
E-mail:
Пароль Забыли пароль?
Закрыть
E-mail:
Пароль
Вход
Закрыть
E-mail:
Закрыть

Вход Закрыть
нет отмеченных

Вакансии

нет сохраненных

02 апреля 2015

Concurs de selectare a asistenților coordonatori de rețea pentru participarea în cadrul efortului de monitorizare a alegerilor locale 2015

Кишинёв · Promo-LEX вакансии компании »

Asociația Promo-LEX (www.promolex.md) este o organizație non-guvernamentală, apolitică și nonprofit. Asociația Promo-LEX își desfășoară activitatea pe întreg teritoriul Republicii Moldova. Misiunea Asociației Promo-LEX este de a contribui la dezvoltarea democrației în Republica Moldova, inclusiv în regiunea Transnistreană, prin promovarea și apărarea drepturilor omului și monitorizarea proceselor democratice.

Informație de context: În perioada 15.09.2014 – 14.09.2015, Asociația Promo-LEX implementează Programul Consolidarea Alegerilor Transparente în Moldova. În cadrul programului va fi desfășurată Misiunea de Monitorizare a Alegerilor Locale 2015.

Scopul general al anunțului este identificarea și selectarea celor mai bune candidaturi pentru pozițiile de Asistenți Coordonatori de Rețea.

Asistenți Coordonatori de Rețea

Scopul postului: Titularul este membru al Echipei de Rețea și asigură asistență complexă Coordonatorului de Rețea în comunicarea și colaborarea cu Observatorii pe Termen Lung (eventual și Asistenții OTL).

Relațiile ierarhice: Se subordonează Coordonatorului de Rețea.

Responsabilități generale:

Punct de contact cu OTL: titularul asigură comunicarea între OTL și Echipa Centrală precum și invers, fiind responsabil de colectarea rapoartelor de observare din teritoriu, transmiterea documentelor necesare pentru acreditare, comunică instrucțiunile și cerințele de raportare ale Echipei Centrale către OTL și asistă observatorii în soluționarea eventualelor probleme cu care s-ar putea confrunta aceștia;
Verificarea ca datele din teren să fie complete și livrate la timp: Titularul este primul filtru de verificare și sortare a datelor recepționate din teren, scopul final fiind asigurarea calității și a volumului de informații colectate de observatori;
Asistență în procesul de recrutare a OTL, OTS, instruire și acreditare: Titularul asistă Coordonatorul de Rețea în organizarea procesului de recrutare, instruire și acreditare a observatorilor;
Alte responsabilități relevante: orice alte sarcini relevante delegate de Coordonatorul de Rețea.
Cerințe de ocupare a postului:

Educație: Studii superioare în domeniul Comunicării, Economie, Administrării / Management, Resurse Umane, Psihologie, Drept, alte domenii relevante;
Experiența profesională: Experiență în domeniul relațiilor cu clienții sau comunicare, lucrul cu documente interne, corespondență, analiză și sistematizare a informației, management al bazelor de date (în domeniile public, privat, sau ONG). Experiența anterioară de observare a alegerilor la nivel național (în cadrul Asociației Promo-LEX sau alte organizații) sau internațional va constitui un avantaj.
Competențe și Abilități:

Cunoașterea la nivel avansat a limbilor română şi rusă;
Abilități excelente de utilizare a computerului (MS Office – Word, Excel, Power Point, Internet, e-mail), copiatorului, fax-ului,
Abilități de interacțiune şi comunicare;
Abilități de gestionare a relațiilor cu clienții;
Abilități de lucru în echipă și individual;
Alte cerințe și/sau condiții obligatorii pentru pozițiile menționate mai sus:

NON-PARTISANAT POLITIC (candidații nu pot fi membri/activiști ai vre-unor partide politice/mișcări social-politice);
Domiciliu/reședință sau loc de trai în mun. Chișinău;
Disponibilitate de lucru peste program și pentru efectuarea deplasărilor pe întreg teritoriul Republicii Moldova, inclusiv și în zilele de week-end;
Rezistentă la stres;
Responsabilitate și punctualitate;
Abilități de a lucra independent şi în echipă, într-un mediu dinamic şi în termeni restrânși de timp;
Integritate și discreție profesională.
Locul de muncă: municipiul Chișinău.

Asociația Promo-LEX oferă lucru interesant în cadrul unei echipe de profesioniști și un salariu competitiv (salariul va fi negociat cu persoana selectată în dependență de calificarea persoanei).

Perioada de angajare:
Perioada de Contractare - 4 luni
Asistenții coordonator de rețea vor fi contractați în baza unui Contract de Prestări Servicii.
Gradul de implicare în proiect - cu normă întreagă (full time).

Lista documentelor necesare a fi prezentate de către candidați (dosarul): Candidații vor prezenta dosarul de aplicare care va conține următoarele documente:

1. Curriculum Vitae (CV);
2. Completare online „Chestionarul de selectare a Asistenților Coordonatori de rețea”

Dosarul de Aplicare trebuie completat în limba română şi expediat prin email la adresa coordonator.retea.promolex@gmail.com cu mențiunea “Pentru poziția de Asistent de Coordonator de Rețea”.

Data limită pentru depunerea dosarelor candidaților: 15.04.2015, ora locală 18:00.
Persoana de contact: Chebeș Cristina, Coordonator de Rețea – tel 069350474, e-mail: coordonator.retea.promolex@gmail.com.

Evaluarea dosarelor se va efectua în 2 etape: la prima etapă, dosarele vor fi analizate sub aspectul corespunderii candidaturilor cu cerințele stipulate mai sus; cea de-a doua etapă va consta în intervievarea persoanelor pre-selectate.

La interviu vor fi invitate doar persoanele pre-selectate.

* Acest anunț și rezultatele concursului vor fi valabile doar în cazul în care Asociația Promo-LEX va obține finanțarea necesară implementării proiectului menționat mai sus.

Телефон
+373 69 350474
E-mail coordonator.retea.promolex@gmail.com
Веб-сайт promolex.md
Действия с вакансией:

Сохранить в блокнот

Сохранить в Word

Работа в Молдове © HeadHunter SRL
2007 - 2024 | hh.md®