Zaporojan Boris Vasile 50 ani | |
Oraș | Chişinău |
Descrierea cv-ului | Adresa: Chisinau, str. Salcimilor
Stare civila Casatorit Experienta profesionala SA”CARMEZ” 06.10.2004 - Masinist cat.III sectia mezeluri 25.05.2005 - Transferat – Preparator tocatura carne cat.III, s.mezeluri 01.01.2005 - Se atribuie cat.IV preparator tocatura carne, s.mezeluri 01.01.2006 - Se atribuie cat.V preparator tocatura carne, s.mezeluri 01.11.2007 – 15.07.2013 Se atribuie cat.VI preparator tocatura carne, s.mezeluri “Farm Meat Processing” SRL 15.07.2013 – 21.02.2014 Preparator tocatura carne Abilitati profesionale si personale - Cunosterea celor mai moderne tehnologii de preparare a salamurilor crud-afumate, fiert-afumate, semi-afumate, s/a. - Abilitati de operare a utilajului performant pentru prepararea tocaturilor. - Abilitati de preparare a produselor noi de tip “produs-test” - Persoana responsabila, orientate spre rezultat, care face maximum ca sa obtina rezultat pozitiv. Onest, comunicabil, capabil si dornic de a invata. Cunoasterea limbilor Rusa / româna - perfect |
Telefon | +373 69 154479 |
a.p.recruter@gmail.com |
Locul vacant a fost expediat
Locuri de muncă în Moldova © HeadHunter SRL
2007 - 2024 | hh.md®